Kulturnatten 2012

Skrivet 28 september 2012

Hällristningar i släpljus!


I årets kulturnatt medverkar vi med en visning av Himmelstalunds hällristningar i släpljus. Samling vid Himmelstalundsbadets parkering kl 21.00. Eftersom det är kulturnatt tycker vi att detta evenemang ska vara helt gratis för dig som besökare. Det kan vara bra att tänka på dom allt kyligare kvällarna samt den beryktade vinden på himmelstalundsfältet så klä dig därefter.

O.B.S. Tyvärr har vi en ändring i programmet. På grund av ombyggnad av museet kan vi tyvärr inte visa upp någon utställning som utlovats i programmet för Kulturnatten. Vi kommer dock att finnas i Hällristningsmuseet mellan 19.00 och 20.45 i vår museebutik för att besvara frågor och ha det allmänt trevligt.


Responses are closed for this post.

Senaste Artiklar

Tag Cloud

Museet

Meta

FFiN – Blogg is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © FFiN – Blogg