Föreningsbidrag

Skrivet 27 juni 2009

Den 25/6 kom det bittra beslutet från Kultur och Fritidsnämnden att Föreningen Forntid i Norrköping inte längre kommer att erhålla ekonomiskt stöd..

Det är ett tragiskt besked och det kanske mest bittra i det hela är att kommunen skickar ut det här beskedet precis när de går på semester vilket gör att vi inte kan göra något eller få tag i någon förrän om fem veckor. Det var säkert inte planerat så men det känns väldigt jobbigt att inte kunna få sina frågor besvarade på en gång.

Det som drabbas är dock museet och våra lokaler, föreningen kommer alltid att finnas kvar oavsett vad som händer ekonomiskt. En förening är mer än en byggnad, föreningen är alla vi som engagerar oss.

Vecka 32 i år ska vi försöka få till ett möte med berörda parter inom kommunen för att diskutera vår fortlevnad, vi har några förslag som vi tror kan få gehör. Vårt samarbete med kommunen har dessutom stärkts det senaste året så vi ser att det trots allt verkar finnas ett ljus i tunneln.

/Varg


Responses are closed for this post.

Senaste Artiklar

Tag Cloud

Museet

Meta

FFiN – Blogg is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © FFiN – Blogg