Om klagomål – del två

Skrivet 03 juli 2015

Återigen har vi drabbats av en ”anonym avsändare” som klagar på oss via kommunen. Den här gången handlar det om våra öppettider. Det påstås av denna anonyma anmälare att vi inte har haft öppet i maj. Inget kunde vara mer fel. Museet har i maj 2015 haft öppet följande tider:

Tis 19/5, Tors 21/5, Lör 23/5, Tis 26/5 samt Tors 28/5.
Under dessa dagar har skylten stått utanför fullt synlig och dörren har stått på vid gavel trots kylan. Lördagen 30/5 skulle vi ha haft öppet men drabbades av sjukdom och kunde därmed inte ha öppet. Tyvärr kunde vi inte få upp ett meddelande om detta på grund av olika omständigheter men att vi inte skulle ha haft öppet i maj är en osanning. Vi ber vår anonyme anmälare att vara lite mer uppmärksam i framtiden och snälla, kontakta inte kommunen om sådant. Kontakta oss istället. Kommunen kontaktar man om man är fientligt inställd till föreningen, föreningen kontaktar man om man vill ha information och vara behjälplig.

Vi börjar misstänka att någon har ett horn i sidan till oss och vill oss illa på grund av alla dessa anonyma anmälningar via kommunen samtidigt som inga av dessa klagomål når oss direkt. Det här är naturligtvis väldigt tråkigt eftersom vi jobbar hårt på att vara ett museum och en förening för alla forntidsvänner. Vi hoppas att vår anonyme avsändare i fortsättningen kontaktar oss istället för kommunen. Vet man att det är föreningen man vill klaga på borde man förstå att kommunen inte kan besvara klagomålen.


Responses are closed for this post.

Senaste Artiklar

Tag Cloud

Museet

Meta

FFiN – Blogg is proudly powered by WordPress and the SubtleFlux theme.

Copyright © FFiN – Blogg